Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Breskvica se plasirala u finale srbijanskog takmičenja za Eurosong

Mlada muzička zvijezda iz Srbije Anđela Ignjatović Breskvica predstavila se na prvoj polufinalnoj večeri takmičenja “Pesma za Evroviziju” pod rednim brojem 8 te se plasirala u finale.

Breskvica je maestralno izvela numeru “Gnezdo orlovo” i imala je veoma moćan nastup, kojim je i sama zadovoljna, piše Telegraf.rs.

  • Na ovom takmičenju treba dobro da se predstavi svoja zemlja. Treba da se ima neka tematika, odjeća. Što se tiče teksta, svako može da je shvati kako god želi. Bilo je treme, ali ja sam zadovoljna. Što se kaže, 10/10 – izjavila je Breskvica, pa odgovorila na pitanje da li je bivši dečko Mihajlo Veruović Vojaž podržao:
  • Ne znam zaista da li me je Vojaž podržao. Moj dečko me svakako jeste podražao i dobro se nosio sa mojim stresom posljednjih dana – istakla je Anđela kroz osmijeh.

Inače, Breskvicu je nedavno podržala političarka Milica Zavetnica, a evo šta je ona na to rekla:

  • Mislim da nisam neko je kompetentan da priča o politici, ne razumijem se. Ja sam pjevačica, muzičarka, umetnica i ne želim da pričam o tome, posebno ne na ovakvom događaju, ali hvala Milici na podršci – rekla je Breskvica.


Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...