Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Britanski komičar o Kejt Midlton: Nije da ne postoji šansa da je umrla

Britanski komičar Džon Oliver (John), gostujući u "Watch What Happens Live", komentirao je trenutni kraljevski skandal u kojem je glavna zvijezda Kejt Midlton (Kate Middleton) za koju, zapravo, niko ne zna gdje je. Tokom emisije voditelj Endi Kohen (Andy Cohen) upitao je britanskog komičara Džona Olivera da mu pojasni malo situaciju što se to događa u Velikoj Britaniji i to riječima: "Koji se k**ac događa s Kejt Midlton?" Podsjetimo, nakon što je u nedjelju, povodom Majčinog dana, Kejt Midlton objavila portret s djecom, isti je ubrzo uklonjen sa stranica svih vodećih fotoagencija zbog digitalne manipulacije nad istom. Naslovna fotografija: Instagram

Britanski komičar Džon Oliver (John), gostujući u “Watch What Happens Live”, komentirao je trenutni kraljevski skandal u kojem je glavna zvijezda Kejt Midlton (Kate Middleton) za koju, zapravo, niko ne zna gdje je.

Tokom emisije voditelj Endi Kohen (Andy Cohen) upitao je britanskog komičara Džona Olivera da mu pojasni malo situaciju što se to događa u Velikoj Britaniji i to riječima: “Koji se k**ac događa s Kejt Midlton?”

  • Bio sam vani i mislio sam zanemarimo svi ovo, krenuli smo dalje… sve do one stvari s fotošopom. Gotovo vam se čini da se sa svime nosite loše, ali na impresivan način – rekao je.
  • Nije da ne postoji šansa da je umrla prije 18 mjeseci. Ne kažem da se to dogodilo, nego da nije da ne postoji šansa. Dok se ne dokaže suprotno i dok je ne vidimo s primjerkom današnjih novina… – rekao je Oliver i ostavio sve bez teksta.

Podsjetimo, nakon što je u nedjelju, povodom Majčinog dana, Kejt Midlton objavila portret s djecom, isti je ubrzo uklonjen sa stranica svih vodećih fotoagencija zbog digitalne manipulacije nad istom.

Naslovna fotografija: Instagram

1 komentar

  1. kyliano florea
    16 Marta, 2024

    kyliano florea

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...