Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Djevojčice su odrasle, a Eva Mendez spremna je vratiti se u Holivud na velika vrata

Iako joj niko ne bi dao te godine, u utorak, 5. marta, lijepa Eva Mendez (Mendes) proslavila je svoj okrugli, 50. rođendan, a najljepši poklon zasigurno joj je priuštio njen sedam godina mlađi suprug, glumac Rajan Gosling (Ryan), s kojim ima dvije kćerke - devetogodišnju Esmeraldu Amadu i dvije godine mlađu Amadu Li (Lee). Upravo zbog njih se Eva Mendez prije skoro deset godina povukla iz filmskog svijeta, odlučivši na prvo mjesto staviti svoju porodicu i kćerke, a ne posao. Posljednjih dana Eva je okupirana novom dječijom slikovnicom na engleskom i španskom, koju priprema, a koja će se zvati ''Desi, Mami & the Never-Ending Worries'', a koja bi svjetlo dana trebala ugledati svjetlo dana u septembru. Kako je i sama rekla, slikovnica je nešto što radi iz ljubavi, a za nju su je nadahnule njene djevojčice. Osim slikovnicom, Eva Mendez okupirana je i brendom ''Skura Style'', za koji je 2022. postala suvlasnica i ambasadorica. A kada je riječ o povratku u Holivud, čini se da bi to moglo biti uskoro, što je nekim svojim izjavama dala naslutiti i sama Eva, koja je posljednji film ''Izgubljena rijeka'', koji je režirao Rajan Gosling, snimila 2014. godine. Prije toga snimila je ''Dan obuke'' s Denzelom Vošingtonom (Washington), ''Prebrzi i prežestoki'' s Polom Volkerom (Paul Walker), ''Hitch'' s Vilom Smitom (Will Smith), kao i ''Ghost Rider'' s Nikolasom Kejdžom (Nicolac Cage). U oktobru 2022. putem društvenih mreža je objasnila kako ''nikada nije prestala glumiti'', no želja joj je bila da sve svoje vrijeme provodi …

Iako joj niko ne bi dao te godine, u utorak, 5. marta, lijepa Eva Mendez (Mendes) proslavila je svoj okrugli, 50. rođendan, a najljepši poklon zasigurno joj je priuštio njen sedam godina mlađi suprug, glumac Rajan Gosling (Ryan), s kojim ima dvije kćerke – devetogodišnju Esmeraldu Amadu i dvije godine mlađu Amadu Li (Lee).

Upravo zbog njih se Eva Mendez prije skoro deset godina povukla iz filmskog svijeta, odlučivši na prvo mjesto staviti svoju porodicu i kćerke, a ne posao. Posljednjih dana Eva je okupirana novom dječijom slikovnicom na engleskom i španskom, koju priprema, a koja će se zvati ”Desi, Mami & the Never-Ending Worries”, a koja bi svjetlo dana trebala ugledati svjetlo dana u septembru.

Kako je i sama rekla, slikovnica je nešto što radi iz ljubavi, a za nju su je nadahnule njene djevojčice. Osim slikovnicom, Eva Mendez okupirana je i brendom ”Skura Style”, za koji je 2022. postala suvlasnica i ambasadorica.

A kada je riječ o povratku u Holivud, čini se da bi to moglo biti uskoro, što je nekim svojim izjavama dala naslutiti i sama Eva, koja je posljednji film ”Izgubljena rijeka”, koji je režirao Rajan Gosling, snimila 2014. godine.

Prije toga snimila je ”Dan obuke” s Denzelom Vošingtonom (Washington), ”Prebrzi i prežestoki” s Polom Volkerom (Paul Walker), ”Hitch” s Vilom Smitom (Will Smith), kao i ”Ghost Rider” s Nikolasom Kejdžom (Nicolac Cage).

U oktobru 2022. putem društvenih mreža je objasnila kako ”nikada nije prestala glumiti”, no želja joj je bila da sve svoje vrijeme provodi kod kuće s bebama, a zahvaljujući nekim drugim poslovnim pothvatima to je mogla i ostvariti, piše Avaz.

Što se tiče novih filmskih ponuda, sada kada su djevojčice veće i ona će sama više razmišljati o tome da pokoju i prihvati, no uvjeti su jasni – u obzir dolaze samo filmovi koji ne uključuju nasilje, ali ni scene seksa.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...