Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Dragani Mirković suprug u jeku razvoda došao u dvorac: Autom bio ispred ulaza usred noći…

Regionalna folk zvijezda Dragana Mirković (56) iznenadila je javnost objavom da se nakon 24 godine braka razvodi od Tonija Bijelića. Uskoro bivši supružnici već tri godine ne dijele krov nad glavom, a Dragana je u velebnom dvorcu Ebenfurth ostala s njihovih dvoje djece, sinom Markom i kćeri Manuelom. Noćas je došlo do obrata. Naime, Toni je na svom Instagram profilu objavio story na kojem se vidi da je stigao ispred kapije dvorca i da automobilom ulazi u dvorište, nekoliko sati poslije ponoći. Svoj povratak u dvorac Toni je popratio pjesmom iz kultnog filma ''Kum''. Dragana se za Tonija udala 2000. godine. On je živio u momačkom unajmljenom stanu od 50 kvadrata. Dragana je živjela u jednoj od najvećih i najljepših kuća u Beogradu. Naslovna fotografija: Facebook

Regionalna folk zvijezda Dragana Mirković (56) iznenadila je javnost objavom da se nakon 24 godine braka razvodi od Tonija Bijelića. Uskoro bivši supružnici već tri godine ne dijele krov nad glavom, a Dragana je u velebnom dvorcu Ebenfurth ostala s njihovih dvoje djece, sinom Markom i kćeri Manuelom.

Noćas je došlo do obrata. Naime, Toni je na svom Instagram profilu objavio story na kojem se vidi da je stigao ispred kapije dvorca i da automobilom ulazi u dvorište, nekoliko sati poslije ponoći.

Svoj povratak u dvorac Toni je popratio pjesmom iz kultnog filma ”Kum”.

Dragana se za Tonija udala 2000. godine. On je živio u momačkom unajmljenom stanu od 50 kvadrata. Dragana je živjela u jednoj od najvećih i najljepših kuća u Beogradu.

  • Imala sam 32 godine. Htjela sam djecu i nekoga ko nije s estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogriješila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne djece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovjek treba raditi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla – ispričala nam je Dragana za 24.hr.

Naslovna fotografija: Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...