Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Emina Jahović nije uvijek živjela u svili i kadifi: “Za nas je paradajz bio luksuz”

Emina Jahović brakom s Mustafom Sandalom, a posije i razvodom, postala je milionerka, ali nije uvijek živjela na visokoj nozi. Kako je prije nekoliko godina ispričala, u djetinjstvu je oskudijevala i u osnovnim stvarima, jer njeni roditelji, iako su bili ljekari, nisu svrstavani u bogate. Pjevačica je tada otkrila i da jednog dana planira da se povuče sa scene i prestane da pjeva, ali da će se baviti poslom koji ima veze s muzikom. Naslovna fotografija: Instagram

Emina Jahović brakom s Mustafom Sandalom, a posije i razvodom, postala je milionerka, ali nije uvijek živjela na visokoj nozi.

Kako je prije nekoliko godina ispričala, u djetinjstvu je oskudijevala i u osnovnim stvarima, jer njeni roditelji, iako su bili ljekari, nisu svrstavani u bogate.

  • Moj otac i majka nisu imali neko nasljedstvo iza sebe, a kao ljekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sjećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živjeli teško, da nam je, recimo, i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dijete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu – počela je Emina.
  • Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u djetinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mlijeko i jogurt, koje nismo smjeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava djevojčica, voljela sam sjajne haljinice, koje sam nasljeđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove – naglasila je Emina.

Pjevačica je tada otkrila i da jednog dana planira da se povuče sa scene i prestane da pjeva, ali da će se baviti poslom koji ima veze s muzikom.

  • Moja ljubav je pisanje pjesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram zauvijek da budem na sceni. Radit ću produkciju i muziku – rekla je ona tada, prenosi Kurir.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...