Sarajevo
16

Social Media

Light
Dark

Glumica u šestoj deseniji ostavila sve bez teksta: Osjeća se seksipilnije nego ikada

Nikol Kidman (Nicole, 56) privukla je pažnju na njujorškoj premijeri nove Amazon Prime Video serije "Expats". Glumica je pokazala figuru i otkrila leđa u raskošnoj crnoj haljini ateliera "Versace". Haljina je zapravo bila hommage outfitu koji je australska glumica nosila na crvenom tepihu prije 20 godina. Nikol je 2003. godine je ukrala poglede u sličnoj haljini na 18. godišnjem obilježavanju American Cinematheque održanom njoj u čast. "Nikol baš graciozno stari", "Djeluje tako elegantno, čak i uz malo golotinje", "Svejedno djeluje veoma skromno, naspram drugih", pisali su fanovi, prenosi Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Nikol Kidman (Nicole, 56) privukla je pažnju na njujorškoj premijeri nove Amazon Prime Video serije “Expats”. Glumica je pokazala figuru i otkrila leđa u raskošnoj crnoj haljini ateliera “Versace”.

Haljina je zapravo bila hommage outfitu koji je australska glumica nosila na crvenom tepihu prije 20 godina.

Nikol je 2003. godine je ukrala poglede u sličnoj haljini na 18. godišnjem obilježavanju American Cinematheque održanom njoj u čast.

“Nikol baš graciozno stari”, “Djeluje tako elegantno, čak i uz malo golotinje”, “Svejedno djeluje veoma skromno, naspram drugih”, pisali su fanovi, prenosi Avaz.

FOTO: YAHOO
  • Nikol se osjeća seksipilnije nego ikada – rekao je izvor blizak glumici za “Daily Mail” nakon brojnih rekacija na ovo izdanje.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...