Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Grupa ZAR: “Žuri” s legendarnim Brunom Langerom

Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera. Na ovaj način najavit će izlazak novog albuma. Nakon spotova za kompozicije "Spasi me" i "XV vijek" u ponedjeljak, 15. aprila, objavit će videozapis za "Žurim", u kojoj se kao specijalni gost pojavljuje legendarni frontmen “Atomskog skloništa” Bruno Langer. Naslovna fotografija: Društvene mreže

Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu “Žurim” na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera. Na ovaj način najavit će izlazak novog albuma.

Nakon spotova za kompozicije “Spasi me” i “XV vijek” u ponedjeljak, 15. aprila, objavit će videozapis za “Žurim”, u kojoj se kao specijalni gost pojavljuje legendarni frontmen “Atomskog skloništa” Bruno Langer.

  • Bruno je u ovoj pjesmi gostujući bass-gitarista, a skupa sa ostalim članovima grupe ZAR podijelio je binu na snimanju spota. Pjesma i spot govore o stalnoj trci čovjeka sa vremenom i samim sobom, u kojoj je na kraju uvijek gubitnik, jer vrijeme neumitno protiče – kaže lider benda Amir Pilav Cvale.

Naslovna fotografija: Društvene mreže

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...