Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Iranski MMA borac prije meča udario ring-djevojku po stražnjici pa dobio otkaz

Iranski MMA borac Ali Heibati, napravio je šokantan potez uoči svoje borbe u organizaciji "Hardcore Fighting Championship" (HFC). Heibati se borio protiv Armenca Arkadijema Osipjanoma (Arkadiyem Osipyanom). Iako se meč nakon rasprave nastavio, sve se promijenilo nakon neshvatljivog poteza Iranca. Sve je počelo kada je atraktivna ring-djevojka je ušla u ring noseći tablu s brojem 1, uoči prve runde, a kada je prolazila ispred Heibatija, on ju je nogom udario po stražnjici. Iranski borac je dobio dozvolu da se bori, ali je na kraju upisao poraz. Nakon što je borba završila Aliju je saopšteno da više nema pravo da se bori u organizaciji. Naslovna fotografija: Platforma X

Iranski MMA borac Ali Heibati, napravio je šokantan potez uoči svoje borbe u organizaciji “Hardcore Fighting Championship” (HFC).

Heibati se borio protiv Armenca Arkadijema Osipjanoma (Arkadiyem Osipyanom).

Iako se meč nakon rasprave nastavio, sve se promijenilo nakon neshvatljivog poteza Iranca.

Sve je počelo kada je atraktivna ring-djevojka je ušla u ring noseći tablu s brojem 1, uoči prve runde, a kada je prolazila ispred Heibatija, on ju je nogom udario po stražnjici.

Iranski borac je dobio dozvolu da se bori, ali je na kraju upisao poraz.

Nakon što je borba završila Aliju je saopšteno da više nema pravo da se bori u organizaciji.

  • Uzimajući u obzir ozbiljnost prekršaja, kao i pregledane video snimke i dokaze koje je udruženje pregledalo, odlučeno je da se Ali Heibati trajno suspenduje iz organizacije “Hardcore Fighting Championship”. Poštujmo jedni druge – navodi se u saopštenju ruske organizacije.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...