Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Jovana Joksimović otkrila da godinama pati od ovog oboljenja: “Da, tačno je”

Voditeljica Jovana Joksimović priznala je u jutarnjem programu da ima oboljenje kože poznato kao vitiligo. Ona je, naime, sa svojim gostima u "Uranku" obrađivala temu navodnog postojanja "gena za gojaznost", a nakon što je slavna Opra Vinfri, govoreći o svom izgledu i težini, istakla da se upravo s time suočava, piše 24sedam.rs. Jovana je s gostima pričala o tome da li to što je Opra rekla  tačno, pa je u jednom momentu otkrila s čime se ona suočava. Jovana, inače, često objavljuje fotografije na kojima se vidi da ne nosi šminku, ali na njima njeno oboljenje nije toliko vidljivo. Naslovna fotografija: Instagram

Voditeljica Jovana Joksimović priznala je u jutarnjem programu da ima oboljenje kože poznato kao vitiligo.

Ona je, naime, sa svojim gostima u “Uranku” obrađivala temu navodnog postojanja “gena za gojaznost”, a nakon što je slavna Opra Vinfri, govoreći o svom izgledu i težini, istakla da se upravo s time suočava, piše 24sedam.rs.

Jovana je s gostima pričala o tome da li to što je Opra rekla  tačno, pa je u jednom momentu otkrila s čime se ona suočava.

  • Potpuno je tačno i sjajno, taj dio njene lične izjave, zato što gojaznost spada u one bolesti gdje je čovjek stigmatizovan, obilježen. Kao kad imate vitiligo, pa svako ko uđe… – počela je doktorica Jagoda Jorga.
  • Jeste. Pa, ja imam vitiligo i svako ko uđe kaže: “Jao, imaš nešto bijelo.” Super ste napravili to poređenje, to je tačno – rekla je Jovana, pokazujući na svoje lice.

Jovana, inače, često objavljuje fotografije na kojima se vidi da ne nosi šminku, ali na njima njeno oboljenje nije toliko vidljivo.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...