Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Kćerka Harisa Džinovića oduševila: U njihovom domu talenta ne manjka

Đina Džinović, nasljednica pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, odlučila je da sama zarađuje i odabere djelatnost u kojoj se pronalazi. Naime, Đina je krenula majčinim stopama i studiozno izučava modni dizajn. Harisova kćerka je pokazala zavidno umijeće objavivši na društvenim mrežama skicu svog projekta, nakon kojih pohvale ne prestaju da pristižu, piše Avaz. Đina važi za djevojku koja ima stila. Ne krije da pomno prati sve trendove, a sada se i prvi put pohvalila jednim svojim radom. Ona je na Instagramu objavila fotografiju crteža svog dizajna i oduševila fanove talentom koji je, po njihovom mišljenju, naslijedila od majke. Naslovna fotografija: Instagram

Đina Džinović, nasljednica pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, odlučila je da sama zarađuje i odabere djelatnost u kojoj se pronalazi.

Naime, Đina je krenula majčinim stopama i studiozno izučava modni dizajn. Harisova kćerka je pokazala zavidno umijeće objavivši na društvenim mrežama skicu svog projekta, nakon kojih pohvale ne prestaju da pristižu, piše Avaz.

Đina važi za djevojku koja ima stila. Ne krije da pomno prati sve trendove, a sada se i prvi put pohvalila jednim svojim radom.

FOTO: INSTAGRAM

Ona je na Instagramu objavila fotografiju crteža svog dizajna i oduševila fanove talentom koji je, po njihovom mišljenju, naslijedila od majke.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...