Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Kejti Peri se pojavila na crvenom tepihu u golišavom izdanju

Pjevačica Kejti Peri (Katy Perry) u srijedu se na Billboardovoj dodjeli nagrada "Women in Music Awards" pojavila u golišavom izdanju i plijenila pažnju mnogih. Peri je obukla kratki top na vezivanje i crvenu suknju iz koje su provirili njeno donje rublje i stražnjica.  Osim stražnjicom i tangama, pjevačica je pažnju privukla i tetovažom leptira na leđima.  Provokativne fotografije podijelila je u četvrtak na društvenoj mreži.  Osim fotografija, objavljen je i video njene tetovaže i tangi dok joj neko pomaže zategnuti vezice na suknji. U komentarima je nastala burna rasprava pratitelja, koji su ostali šokirani njenim izdanjem.  Naslovna fotografija: Instagram

Pjevačica Kejti Peri (Katy Perry) u srijedu se na Billboardovoj dodjeli nagrada “Women in Music Awards” pojavila u golišavom izdanju i plijenila pažnju mnogih.

Peri je obukla kratki top na vezivanje i crvenu suknju iz koje su provirili njeno donje rublje i stražnjica. 

Osim stražnjicom i tangama, pjevačica je pažnju privukla i tetovažom leptira na leđima. 

Provokativne fotografije podijelila je u četvrtak na društvenoj mreži. 

FOTO: INSTAGRAM
  • Ti si moj leptir, šećeru, bebo – napisala je ispod niza fotki.

Osim fotografija, objavljen je i video njene tetovaže i tangi dok joj neko pomaže zategnuti vezice na suknji. U komentarima je nastala burna rasprava pratitelja, koji su ostali šokirani njenim izdanjem. 

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...