Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Kontroverzna glumica progovorila o aferi s princem Harijem

Memoari pod nazivom „Spare“ (Rezerva) već samim imenom su nagovještavali kako je princ Hari doživljavao svoj položaj u kraljevskoj porodici. Čitaoci su mogli da saznaju mnogo bitnih i nebitnih informacija u prinčevim memoarima, a jedno je sigurno, uspio je da razbjesni i kraljevsku porodicu, ali i Britance. Jedna od stvari kojih se dotakao je i vrijeme kada je imao prvi seksualni odnos. Kako je otkrio, to je bilo sa starijom ženom, na polju iza jednog paba. Vrlo brzo je počelo špekulisanje ko je žena s kojom je princ Hari izgubio nevinost, a brojni tračevi su vodili do Elizabet Harli (Elizabeth Hurley), koja se još jednom osvrnula na te glasine i dala svoj komentar u emisiji „Watch What Happens Live!“. Kako je dodala, ona nikada nije ni vidjela princa Harija. Naslovna fotografija: Instagram

Memoari pod nazivom „Spare“ (Rezerva) već samim imenom su nagovještavali kako je princ Hari doživljavao svoj položaj u kraljevskoj porodici.

Čitaoci su mogli da saznaju mnogo bitnih i nebitnih informacija u prinčevim memoarima, a jedno je sigurno, uspio je da razbjesni i kraljevsku porodicu, ali i Britance.

Jedna od stvari kojih se dotakao je i vrijeme kada je imao prvi seksualni odnos. Kako je otkrio, to je bilo sa starijom ženom, na polju iza jednog paba.

Vrlo brzo je počelo špekulisanje ko je žena s kojom je princ Hari izgubio nevinost, a brojni tračevi su vodili do Elizabet Harli (Elizabeth Hurley), koja se još jednom osvrnula na te glasine i dala svoj komentar u emisiji „Watch What Happens Live!“.

  • To je bilo smiješno. Rekao je: „Bila je Engleskinja, starija od mene, to se desilo u Gločesterširu“, a onda su svi rekli: „Ah, to je Elizabet“, to je apsurdno. Bilo je suludo – rekla je glumica.

Kako je dodala, ona nikada nije ni vidjela princa Harija.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...