Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Marija Šerifović postala majka: Poznato ime i spol djeteta

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović je dobila bebu. Početkom decembra rodio se dječak uz pomoć surogat majke, za kog je ponosna mama izabrala ime Mario. Proces dolaska djeteta Marija Šerifović je držala u strogoj tajnosti i o svemu su bili obaviješteni samo najbliži. Za ime Mario, pjevačica se odlučila zbog jake simbolike - potiče od latinske reči "mare" što znači more, kao i "marem" što predstavlja muško, odnosno, glavu porodice, javlja Blic.Takođe, povremeno se i njeno ime Marija uzima kao korijen imena Mario, piše RadioSarajevo. Uz pjevačicu je sve vrijeme bila majka Verica Šerifović koja je cijeli život maštala da njena kćerka dobije bebu. O svojoj želji za djetetom je govorila u jednoj televizijskoj emisiji. Pjevačica se oglasila i na Instagramu te podijelila fotografiju bebe. Naslovna fotografija: Instagram

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović je dobila bebu. Početkom decembra rodio se dječak uz pomoć surogat majke, za kog je ponosna mama izabrala ime Mario.

Proces dolaska djeteta Marija Šerifović je držala u strogoj tajnosti i o svemu su bili obaviješteni samo najbliži. Za ime Mario, pjevačica se odlučila zbog jake simbolike – potiče od latinske reči “mare” što znači more, kao i “marem” što predstavlja muško, odnosno, glavu porodice, javlja Blic.Takođe, povremeno se i njeno ime Marija uzima kao korijen imena Mario, piše RadioSarajevo.

Uz pjevačicu je sve vrijeme bila majka Verica Šerifović koja je cijeli život maštala da njena kćerka dobije bebu.

O svojoj želji za djetetom je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

  • Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promijenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem”, rekla je prije godinu i po dana Marija Šerifović.

Pjevačica se oglasila i na Instagramu te podijelila fotografiju bebe.

  • Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što salju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...