Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Melina upala Harisu u kuću, on pozvao policiju, pa mu oduzet pištolj

Melina Džinović je, kako Blic saznaje, večeras Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku (Beograd), u kojoj on živi sa decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom. Haris je malo potom pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je, kako saznaje Blic, Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega. Melina i Haris se, podsjetimo, razvode poslije 24 godine braka, o čemu se naširoko priča. Naslovna fotografija: Društvene mreže

Melina Džinović je, kako Blic saznaje, večeras Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku (Beograd), u kojoj on živi sa decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Haris je malo potom pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma.

Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je, kako saznaje Blic, Melina izjavila da je Haris maltretira.

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Melina i Haris se, podsjetimo, razvode poslije 24 godine braka, o čemu se naširoko priča.

  • Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo prije godinu i po dana, pa možda čak i dvije. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano – rekao je Haris ranije za “Blic” televiziju.

Naslovna fotografija: Društvene mreže

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...