Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Muški producent optužio repera Didija da ga je seksualno napao


Muzički producent optužio je američkog repera Šona Kombsa, poznatijeg pod nadimkom Didi, da ga je seksualno napao i primorao na seks sa seksualnim radnicima.

Rodni Džouns, koga zovu i Lil Rod, tvrdi da je bio žrtva nevoljnog trljanja i seksualnog dodirivanja dok je radio na najnovijem albumu poznatog repera.

Ovo je peta optužba za seksualno nasilje protiv Kombsa, piše Avaz.

“Čista fikcija”

Tužba je podnijeta pred sudom u Njujorku, a Šon Holi, advokat optuženog muzičara, rekao je da su tvrdnje u njoj „čista fikcija”.

  • Imamo čvrste, neoborive dokaze da su to čiste laži. Odgovorit ćemo na ove neobične optužbe na sudu i preduzeti sve potrebne korake protiv onih koji ih iznose – kazao je Holi.

Muzički producent je sa Kombsom živio i putovao od septembra 2022. i novembra 2023. godine, navodi se u sudskim dokumentima.

Njegovi advokati tvrde da su ga drogirali i da se „sjeća da se budio nag, uz zbunjenost i vrtoglavicu”.

  • Bio je u krevetu sa Kombsom i dvoje seksualnih radnika – dodali su.

Džouns u tužbi navodi da se Didi „pripremao da ga podijeli sa prijateljima i upusti u ozbiljnu nelegalnu aktivnost”.

U tužbi se pominje i niz fotografija sa zabava u Kombsovoj kući.

Sudski spisi pokazuju da su prisutne bile i maloljetne djevojke i seksualni radnici, kojima je navodno davana droga.

Među okrivljenima je i Kombsov sin Džastin, šefica njegovog osoblja Kristina Koram, Lusijan Grejndž, direktor Univerzaj mjuzik grupe i Etiopija Habtemarijam, bivša direktorka izdavačke kuće Motaun rekords.

Mjere očajnika

Prema tužbi, Grejndž, Habtemarijam, Motaun rekords, Lav rekords i Univerzal mjuzik grupa „nisu adekvatno pratili, nadgledali i upozoravali” na Kombsova djela, kao i djela njegovog sina i šefice osoblja.

Zastupnik poznatog muzičara rekao je za američki sajt TMZ da su „to sve laži” i „čist primjer očajnog pojedinca koji preduzima mjere očajnika u nadi da će izvući novac”.

Džouns potražuje odštetu od 30 miliona dolara.

Prethodno je 54-godišnjeg muzičara tužila i bivša djevojka Kasandra Kesi Ventura u novembru prošle godine, tvrdeći da ju je Kombs silovao 2018. i da je bio odgovoran za više godina seksualnog i fizičkog nasilja nad njom.

Dva dana nakon što je objavljeno da ga je tužila, njih dvoje su razriješili slučaj van suda.

  • Riješila sam da sporazumno razriješim ovaj spor pod uslovima koje donekle mogu da kontrolišem – navela je Ventura u saopštenju.

Još četiri žene tužile repera

Još četiri žene tužile su slavnog repera. Jedna od njih tvrdi da ju je Kombs drogirao i seksualno napao, a onda je pokazao snimak napada drugima.

Druga žena je optužila Kombsa da je sa još jednim muškarcem naizmjenično silovao nju i njenu prijateljicu početkom 1990-ih. Muzičar je negirao krivicu po svim optužbama.

  • Dozvolite da budem potpuno jasan: Nisam uradio nijednu od užasnih stvari za koje me optužuju. Borit ću se za sopstveno ime, moju porodicu i istinu – poručio je on.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...