Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Nejmar izgledom šokirao sve fanove: Povreda mu donijela višak kilograma

Brazilski fudbaler i član saudijskog Al-Hilala Nejmar (Neymar), poslije mnogo vremena pojavio se u javnosti u jednom noćnom klubu. Nejmar je 2023. godine iz francuskog PSG-a prešao u saudijski klub za visokih 90 miliona eura. Nakon samo tri mjeseca u novom klubu, Brazilac je pokidao prednji križni ligament, nakon čega je uslijedila operacija, zbog čega neće igrati do kraja sezone. Zbog nedostatka treninga i utakmica, kilaža Brazilca je jako brzo skočila, što se može i vidjeti na njegovim snimcima i fotografijama. Nejmar je otpisan od strane Al-Hilala za ovu sezonu, čak je i Renan Lodi stigao kao njegova zamjena, piše Avaz. Ugovor sa saudijskim klubom ima do ljeta 2025. Odigrao je pet utakmica za klub iz Saudijske Arabije i postigao je jedan gol uz tri asistencije. Naslovna fotografija: Platforma X

Brazilski fudbaler i član saudijskog Al-Hilala Nejmar (Neymar), poslije mnogo vremena pojavio se u javnosti u jednom noćnom klubu.

Nejmar je 2023. godine iz francuskog PSG-a prešao u saudijski klub za visokih 90 miliona eura.

Nakon samo tri mjeseca u novom klubu, Brazilac je pokidao prednji križni ligament, nakon čega je uslijedila operacija, zbog čega neće igrati do kraja sezone.

Zbog nedostatka treninga i utakmica, kilaža Brazilca je jako brzo skočila, što se može i vidjeti na njegovim snimcima i fotografijama.

Nejmar je otpisan od strane Al-Hilala za ovu sezonu, čak je i Renan Lodi stigao kao njegova zamjena, piše Avaz.

Ugovor sa saudijskim klubom ima do ljeta 2025.

Odigrao je pet utakmica za klub iz Saudijske Arabije i postigao je jedan gol uz tri asistencije.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...