Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Novi preokret: Peljto ipak ne sudi Sarajevu

Najbolji bh. arbitar Irfan Peljto bio je delegiran za utakmicu 28. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva u Mostaru. Međutim, sada je došlo do promjene i on ipak neće suditi.  Iako ga je N/FS BiH delegirao za ovu utakmicu, Peljto je to odbio i sada mjesto glavnog sudije na derbiju 28. kola ostaje upražnjeno.  Pomoćnici Damir Lazić i Stefan Tešanović ostaju, kao i četvrti sudija Luka Bilbija, piše Avaz. Podsjećamo, Peljto je 28. marta odlučio da više ne želi suditi utakmice Sarajeva i Željezničara zbog prijetnji koje su on i  njegova porodica dobivali.  Naslovna fotografija: Facebook

Najbolji bh. arbitar Irfan Peljto bio je delegiran za utakmicu 28. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva u Mostaru. Međutim, sada je došlo do promjene i on ipak neće suditi. 

Iako ga je N/FS BiH delegirao za ovu utakmicu, Peljto je to odbio i sada mjesto glavnog sudije na derbiju 28. kola ostaje upražnjeno. 

Pomoćnici Damir Lazić i Stefan Tešanović ostaju, kao i četvrti sudija Luka Bilbija, piše Avaz.

Podsjećamo, Peljto je 28. marta odlučio da više ne želi suditi utakmice Sarajeva i Željezničara zbog prijetnji koje su on i  njegova porodica dobivali. 

Naslovna fotografija: Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...