Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Orban sutra stiže u BiH: Poznat plan službene posjete

Mađarski premijer Viktor Orban sutra dolazi u zvaničnu posjetu Bosni i Hercegovini. Orban će se u poslijepodnevnim satima sastati prvo sa predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, a zatim će imati susret sa članovima Predsjedništva BiH. On će potom iz Sarajeva otići u Banju Luku gdje će se sastati s predsjednikom manjeg bh. entiteta Miloradom Dodikom koji će mu uručiti orden RS. U posjeti našoj zemlji boravi i evropska parlamentarka Tineke Strik, a Predsjedništvo BiH će je primiti u četvrtak u 10 sati, piše Avaz.           Naslovna fotografija: N. Šaljić

Mađarski premijer Viktor Orban sutra dolazi u zvaničnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Orban će se u poslijepodnevnim satima sastati prvo sa predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, a zatim će imati susret sa članovima Predsjedništva BiH.

On će potom iz Sarajeva otići u Banju Luku gdje će se sastati s predsjednikom manjeg bh. entiteta Miloradom Dodikom koji će mu uručiti orden RS.

U posjeti našoj zemlji boravi i evropska parlamentarka Tineke Strik, a Predsjedništvo BiH će je primiti u četvrtak u 10 sati, piše Avaz.

          Naslovna fotografija: N. Šaljić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...