Sarajevo
16

Social Media

Light
Dark

Otac i majka ubijene doktorice Alme Suljić: Očekujemo da će Armin Berberović dobiti maksimalnu kaznu

Pred Vijećem Kantonalnog suda u Sarajevu održano je suđenje Arminu Berberoviću, optuženom za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule doktorice Azra Spahić i Alma Suljić u Sarajevu. Pročitana je optužnica, a tužiteljica je iznijela uvodnu riječ. Berberović je lani 26. maja u 23:30 sati automobilom na Marindvoru usmrtio doktoricu Azru Spahić te nanio povrede dvjema djevojkama, od kojih je doktorica Alma Suljić kasnije podlegla povredama. Otac ubijene Alme Suljić kazao je da očekuje maksimalnu kaznu za Armina Berberovića. Naslovna fotografija: N. Šaljić

Pred Vijećem Kantonalnog suda u Sarajevu održano je suđenje Arminu Berberoviću, optuženom za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule doktorice Azra Spahić i Alma Suljić u Sarajevu.

Pročitana je optužnica, a tužiteljica je iznijela uvodnu riječ. Berberović je lani 26. maja u 23:30 sati automobilom na Marindvoru usmrtio doktoricu Azru Spahić te nanio povrede dvjema djevojkama, od kojih je doktorica Alma Suljić kasnije podlegla povredama.

Otac ubijene Alme Suljić kazao je da očekuje maksimalnu kaznu za Armina Berberovića.

Naslovna fotografija: N. Šaljić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...