Sarajevo
21

Social Media

Light
Dark

Otac stradale pjevačice najavio da ide u Dubai: “Učestvovat ću u istrazi”

Porodica pjevačice i pravnice Andrijane Lazić ostala je nijema od boli nakon što je ona nastradala 10. januara padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju.

Njen otac Nebojša, koji je inače pripadnik MUP-a RS, rekao je da će se i sam uključiti u istragu. On je rekao kako sumnja da je njegova kćerka imala napad astme i da je zato pala sa sprata.

  • Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumijevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osjećamo stvarnu bol. 

Naši pravoslavni običaji nalažu nam šutnju u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP-a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi.

  • Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite – napisao je Nebojša Lazić na Facebooku, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...