Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Otrove moj: Benjo nakon “Otrova” objavljuje novu pjesmu

Dugo očekivana pjesma mladog i perspekitvnog pjevača Benje Huseinovića prije mjesec dana ugledala je svjetlost dana. Nakon velikog uspjeha covera, Benjo je na svom kanalu objavio single pod nazivom “Otrove moj”. Muziku i aranžman potpisuje Almir Aka Hukelić, a tekst Jasmina Hadžismajlović.  Otrove moj je pjesma koja je za vrlo kratko vrijeme osvojila publiku. - Publika mi je dala vjetar u leđa, pjesma "Otrove moj" je osvojila srca publike, posebno se to vidi na nastupima ali i gostovanjima po TV i radio stanicama, kazao je Huseinović. Benjo, već sada najavljuje da na ljeto sprema novu pjesmu, za koju vjeruje da će također biti hit. - Siguran sam da hoće, ovo što spremamo moj tim i ja bit će zaista vrijedno pažnje, kazao je Benjo. Saradnja sa Almirom Akom Hukelićem, Benji je donijela velike uspjehe. - Nastavljamo i dalje saradnju, Novu godinu sam već dogovorio, nastupam u jednom sarajevskom hotelu, nakon nove godine nove pjesme se nižu, uglavnom radi se non stop. U Sarajevu nastupa za Novu godinu, a nakon toga će se posvetiti novim pjesmama za koje vjeruje da će biti pravi hitovi. Fotografije: Benjo Huseinović

Dugo očekivana pjesma mladog i perspekitvnog pjevača Benje Huseinovića prije mjesec dana ugledala je svjetlost dana.

Nakon velikog uspjeha covera, Benjo je na svom kanalu objavio single pod nazivom “Otrove moj”. Muziku i aranžman potpisuje Almir Aka Hukelić, a tekst Jasmina Hadžismajlović.  Otrove moj je pjesma koja je za vrlo kratko vrijeme osvojila publiku.

– Publika mi je dala vjetar u leđa, pjesma “Otrove moj” je osvojila srca publike, posebno se to vidi na nastupima ali i gostovanjima po TV i radio stanicama, kazao je Huseinović.

AKA HUKELIĆ I BENJO HUSEINOVIĆ

Benjo, već sada najavljuje da na ljeto sprema novu pjesmu, za koju vjeruje da će također biti hit.

– Siguran sam da hoće, ovo što spremamo moj tim i ja bit će zaista vrijedno pažnje, kazao je Benjo. Saradnja sa Almirom Akom Hukelićem, Benji je donijela velike uspjehe.

– Nastavljamo i dalje saradnju, Novu godinu sam već dogovorio, nastupam u jednom sarajevskom hotelu, nakon nove godine nove pjesme se nižu, uglavnom radi se non stop.

U Sarajevu nastupa za Novu godinu, a nakon toga će se posvetiti novim pjesmama za koje vjeruje da će biti pravi hitovi.

Fotografije: Benjo Huseinović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...