Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Pjevačica hitno operirana, pa se javila iz bolničkog kreveta

Konačno je otkriveno pravo zdravstveno stanje pjevačice Teodore Džehverović. Ona je bila prinuđena da otkaže novogodišnje nastupe, ali u prvi mah situacija nije djelovala toliko ozbiljno. Ipak, Teodora se oglasila na Instagramu i zabrinula fanove. Otkrila je da je operirana. Ipak, tu je i ljepša strana priče. Naslovna fotografija: Instagram

Konačno je otkriveno pravo zdravstveno stanje pjevačice Teodore Džehverović.

Ona je bila prinuđena da otkaže novogodišnje nastupe, ali u prvi mah situacija nije djelovala toliko ozbiljno. Ipak, Teodora se oglasila na Instagramu i zabrinula fanove.

Otkrila je da je operirana.

  • Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo – napisala je Teodora.

Ipak, tu je i ljepša strana priče.

  • Za sada je sve uredu, osim što me, naravno, rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne mijenjam mišljenje da će ovo biti predivna godina kojoj se svim srcem radujem – dodala je pjevačica, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...