Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Poznata novinarka: Ona ima 60 godina i nova je Miss Buenos Airesa

Alehandra Marisa Rodrigez ( Alejandra Rodriguez) ima 60 godina i nova je Miss Universe Buenos Airesa. Alejandra. Po struci novinarka i pravnica, osvojila je titulu najljepše žene u Buenos Airesu čime se kvalificirala za takmičenje za Miss Universe Argentine. Alehandra je priliku za takmičenje  na izboru za Miss Universe dobila nakon što je krajem 2023. ukinuta starosna granica, koja je primjenjivana još od 1958., čime tamičenje više nije ograničeno za sudionice u dobi između 18 i 28 godina. Sve što je potrebno jest da su punoljetne, a Alehandra je uočila priliku i prijavila se te pobijedila mnogo mlađe djevojke. Naslovna fotografija: Instagram

Alehandra Marisa Rodrigez ( Alejandra Rodriguez) ima 60 godina i nova je Miss Universe Buenos Airesa. Alejandra. Po struci novinarka i pravnica, osvojila je titulu najljepše žene u Buenos Airesu čime se kvalificirala za takmičenje za Miss Universe Argentine.

Alehandra je priliku za takmičenje  na izboru za Miss Universe dobila nakon što je krajem 2023. ukinuta starosna granica, koja je primjenjivana još od 1958., čime tamičenje više nije ograničeno za sudionice u dobi između 18 i 28 godina. Sve što je potrebno jest da su punoljetne, a Alehandra je uočila priliku i prijavila se te pobijedila mnogo mlađe djevojke.

  • Veoma sam uzbuđena i počašćena što sam osvojila titulu. Želim pokazati svim ženama da ljepota nije vezana za godine i da možemo razbiti prepreke – izjavila je.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...