Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Poznato kako je Dragana Mirković reagovala kada je saznala da Toni ima novu djevojku

Pjevačica Dragana Mirković razvodi se poslije 24 godine skladnog braka od Tonija Bijelića, koji kako saznaje Telegraf ima novu devojku.

Naime, do Telegrafa je došla i informacija kako je Dragana reagovala nakon saznanja da Toni nakon rastanka ima novu djevojku.

  • Uopšte joj nije bilo lak prethodni period, jer je pored poslovnih obaveza imala i jaku turbulenciju u privatnom životu. Preko zajedničkih ljudi do Dragane su dolazile priče o Toniju i njegovoj novoj djevojci, no ona je to izbjegavala da sluša. Dragana je posljednjih mjeseci čak i izbjegavala da ga spominje – rekao je izvor za Telegraf.

Posebno težak period za cijelu porodicu dogodio se krajem prošle godine, kada je Bijeliću preminula majka.

  • Dragana je jako voljela tu ženu, a sve to još teže joj je palo zbog narušenog odnosa. Na kraju je ipak odlučila da sve podijeli s javnošću – rekao je izvor Telegrafa.

Podsetimo, kako su bili više od dvije decenije u skladnom braku i svojom ljubavi su davali primjer, pa se i na svakom događaju pojavljivali zajedno – posljednjih mjeseci to je potpuno “stalo”. Ono što su mnogi primjetili, Draganu je umjesto Tonija, gotovo svuda vozio, dočekivao i sačekivao sin Marko ili bliski saradnici. Ni suprug, ali ni porodični vozač koji je radio za njih, se više nisu pojavljivali sa Mirković.

Naslovna fotografija: Express

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...