Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Predao se navijač koji je bježeći od policije automobilom udario dvojicu pripadnika MUP-a KS

U sarajevskom naselju Grbavica u blizini Osnovne škole “Grbavica 2” više pripadnika navijačke grupe Horde Zla, došlo je kako bi se obračunali sa pripadnicima Manijaka. Brzom intervencijom MUP-a Kantona Sarajevo spriječen je veliki sukob. Kako su naveli iz MUP-a KS, privedeno je devet pripadnika navijačke grupe Horde zla koji su sa sobom nosili drvene letve i kacige. Službenicima Policijske uprave Novo Sarajevo, u pratnji advokata Omara Mehmedbašića, predao se B. H., navijač Hordi zla koji je zajedno s još nekoliko osoba, bježeći od policije, automobilom udario dvojicu pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo, potvrđeno je za portal "Avaza". Policajci su zadobili lakše povrede. Naslovna fotografija: Nidal Šaljić

U sarajevskom naselju Grbavica u blizini Osnovne škole “Grbavica 2” više pripadnika navijačke grupe Horde Zla, došlo je kako bi se obračunali sa pripadnicima Manijaka. Brzom intervencijom MUP-a Kantona Sarajevo spriječen je veliki sukob. Kako su naveli iz MUP-a KS, privedeno je devet pripadnika navijačke grupe Horde zla koji su sa sobom nosili drvene letve i kacige.

Službenicima Policijske uprave Novo Sarajevo, u pratnji advokata Omara Mehmedbašića, predao se B. H., navijač Hordi zla koji je zajedno s još nekoliko osoba, bježeći od policije, automobilom udario dvojicu pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo, potvrđeno je za portal “Avaza”.

Policajci su zadobili lakše povrede.

Naslovna fotografija: Nidal Šaljić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...