Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

PSG ne odustaje od Mbapea: Spremni mu ponuditi 100 miliona eura godišnje

Čelnici PSG-a ponudili su Kilijanu Mbapeu (Kylian Mbappe) ugovor kakav nije višen u svijetu fudbala, a sve u cilju da ga zadrže u klubu i nakon isteka ugovora.  Mbapeov ugovor sa "Svecima" ističe na kraju ove sezone i francuska zvijezda će biti slobodna u biranju novog kluba, a on je još od 1. januara je u mogućnosti da pregovara sa klubovima.  Real Madrid i Liverpul su pokazali najviše interesovanja za njega, ali od njega nisu odustali ni u PSG-u.  Francuski "RMC" prenosi da je za Mbapea spremljen ugovor po kojem bi zarađivao 100 miliona eura godišnje, te tako postao jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta, piše Avaz. Naslovna fotografija: Anadolija

Čelnici PSG-a ponudili su Kilijanu Mbapeu (Kylian Mbappe) ugovor kakav nije višen u svijetu fudbala, a sve u cilju da ga zadrže u klubu i nakon isteka ugovora. 

Mbapeov ugovor sa “Svecima” ističe na kraju ove sezone i francuska zvijezda će biti slobodna u biranju novog kluba, a on je još od 1. januara je u mogućnosti da pregovara sa klubovima. 

Real Madrid i Liverpul su pokazali najviše interesovanja za njega, ali od njega nisu odustali ni u PSG-u. 

Francuski “RMC” prenosi da je za Mbapea spremljen ugovor po kojem bi zarađivao 100 miliona eura godišnje, te tako postao jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta, piše Avaz.

  • To bi bila ponuda kakva nije viđena dosad, nešto nevjerovatno je u pitanju, ponuda prema kojoj bi zarađivao više od 100 miliona eura godišnje – rekao je novinar Daniel Riolo za RMC i dodao:
  • Novi ugovor bi donio korist za njegovog brata i za porodicu kao i za igračevu agenciju koju Mbapeova majka želi da osnuje.

Naslovna fotografija: Anadolija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...