Ashburn
68

Social Media

Light
Dark

Rade Krunić ima novi klub

Fudbalski reprezentativac Rade Krunić će postati novi igrač Fenerbahčea, gdje će se priključiti Edinu Džeki. Vijest o Krunićevom prelasku u Istanbul objavio je najpoznatiji sportski novinar i transfer-specijalista Fabricio Romano (Fabrizio). To je potvrdio i direktor Milana Đorđo Furlani (Giorgio). Milan će za bh. veznjaka zaraditi između 4.5 i 5 miliona eura. U Feneru će se produžiti balkanska kolonija. Osim Džeke, plavo-žuti dres već nose još Dušan Tadić, Dominik Livaković i Miha Zajc. Rade Krunić je bio član Milana od 2019. godine. Odigrao je 101 utakmicu za "Rosonere" i postigao jedan gol. S Milanom je 2022. osvojio titulu prvaka Italije. Za reprezentaciju BiH je sakupio 32 nastupa i dao četiri gola, piše Avaz. Naslovna fotografija: Platforma X

Fudbalski reprezentativac Rade Krunić će postati novi igrač Fenerbahčea, gdje će se priključiti Edinu Džeki.

Vijest o Krunićevom prelasku u Istanbul objavio je najpoznatiji sportski novinar i transfer-specijalista Fabricio Romano (Fabrizio).

  • Nakon Leonarda Bonućija (Bonucci), Fenerbahče dovodi i Radeta Krunića – napisao je Romano.

To je potvrdio i direktor Milana Đorđo Furlani (Giorgio).

  • Završavamo transfer. Želim Radetu sve najbolje u Fenerbahčeu – poručio je Furlani.

Milan će za bh. veznjaka zaraditi između 4.5 i 5 miliona eura.

U Feneru će se produžiti balkanska kolonija. Osim Džeke, plavo-žuti dres već nose još Dušan Tadić, Dominik Livaković i Miha Zajc.

Rade Krunić je bio član Milana od 2019. godine. Odigrao je 101 utakmicu za “Rosonere” i postigao jedan gol. S Milanom je 2022. osvojio titulu prvaka Italije.

Za reprezentaciju BiH je sakupio 32 nastupa i dao četiri gola, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...