Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Rajan Gosling o nominacijama za Oskara: Malo je reći da sam razočaran

Film "Barbie" nominiran je jučer za Oskara u osam kategorija, među kojima je i ona za najbolji film. Međutim, fanovi nisu zadovoljni jer Margot  Robi (Robbie) nije nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice, a ni rediteljica Greta Gervig (Gerwig) nije dobila nominaciju. No, nominacije su zaradili Amerika Ferea (America Ferrera) za sporednu žensku ulogu, kao i Rajan Gosling (Ryan) za ulogu Kena, odnosno za mušku sporednu ulogu. O tome, ali izostanku nominacija za Robi i Gervig, oglasio se jučer i sam glumac, piše Avaz. Sličnog je stava i Ferera koja je za "Variety "rekla da je jako razočarana što Robi i Gervig nisu nominirane. Naslovna fotografija: Instagram

Film “Barbie” nominiran je jučer za Oskara u osam kategorija, među kojima je i ona za najbolji film. Međutim, fanovi nisu zadovoljni jer Margot  Robi (Robbie) nije nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice, a ni rediteljica Greta Gervig (Gerwig) nije dobila nominaciju.

No, nominacije su zaradili Amerika Ferea (America Ferrera) za sporednu žensku ulogu, kao i Rajan Gosling (Ryan) za ulogu Kena, odnosno za mušku sporednu ulogu. O tome, ali izostanku nominacija za Robi i Gervig, oglasio se jučer i sam glumac, piše Avaz.

  • Malo je reći da sam razočaran što nisu nominirane u svojim kategorijama. Jako sam počašćen što sam nominiran zajedno sa svojim nevjerojatnim kolegama koji su glumili u drugim odličnim filmovima. I nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali sam nevjerovatno ponosan što sam utjelovio plastičnu lutku imena Ken. No, nema Kena bez Barbi, a nema filma o Barbi bez Grete Gervig i Margot Robi, koje su najzaslužnije za ovaj nevjerovatan film – stoji u njegovoj izjavi.

Sličnog je stava i Ferera koja je za “Variety “rekla da je jako razočarana što Robi i Gervig nisu nominirane.

  • Ušle su u historiju i povisile ljestvicu – rekla je.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...