Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Repericu Niki Minaž fan gađao tokom koncerta

Na muzičkim koncertima u porastu je alarmantan trend. Naime, brojni fanovi bacaju predmete na pozornicu dok izvođači nastupaju, a reperica Niki Minaž (Nicki Minaj) posljednja je žrtva. Tokom subotnjeg koncerta u Detroitu, koji je održala u sklopu svoje svjetske turneje Pink Friday 2, neko je narukvicom gađao repericu dok je izvodila pjesmu Starships. Reperica ju je izbjegla jer se sagnula, a onda ju podignula i bacila nazad u publiku. Ne zna se je li pogodila nekog u publici, ali čini se da ovaj potez fana pjevačicu prilično razljutio. Premda je nakratko prekinula nastup, koncert je ipak održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice, piše Index.hr. Naslovna fotografija: Instagram

Na muzičkim koncertima u porastu je alarmantan trend. Naime, brojni fanovi bacaju predmete na pozornicu dok izvođači nastupaju, a reperica Niki Minaž (Nicki Minaj) posljednja je žrtva.

Tokom subotnjeg koncerta u Detroitu, koji je održala u sklopu svoje svjetske turneje Pink Friday 2, neko je narukvicom gađao repericu dok je izvodila pjesmu Starships. Reperica ju je izbjegla jer se sagnula, a onda ju podignula i bacila nazad u publiku.

Ne zna se je li pogodila nekog u publici, ali čini se da ovaj potez fana pjevačicu prilično razljutio. Premda je nakratko prekinula nastup, koncert je ipak održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice, piše Index.hr.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...