Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Seks-bomba brutalno iskrena: Bojala sam se da ću ostati sama

Dženifer Lopez (Jennifer, 54) gostovala je u tok šouu "The Kelly Clarkson Show" u kojem je progovorila o svom novom dokumentarnom filmu i albumu, ali i otkrila neke detalje iz privatnoga života. Naime, prije nego što se pomirila s Benom  Aflekom (Affleck, 51) s kojim je bila zaručena prije 20 godina, Lopez je bila u strahu da će ostati sama, piše Avaz. Takđer je dodala: Naslovna fotografija: Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer, 54) gostovala je u tok šouu “The Kelly Clarkson Show” u kojem je progovorila o svom novom dokumentarnom filmu i albumu, ali i otkrila neke detalje iz privatnoga života.

Naime, prije nego što se pomirila s Benom  Aflekom (Affleck, 51) s kojim je bila zaručena prije 20 godina, Lopez je bila u strahu da će ostati sama, piše Avaz.

  • Ovo nije bajka za djecu, ovo je prava bajka – rekla je Lopez koja je odrasla u velikoj obitelji koja je bila daleko od imućne. 

Takđer je dodala:

  • Uvijek je neko bio u kući pa mi je trebalo dugo da naučim kako živjeti sama, ali i kako da bude sama sebi najbolji prijatelj Danas puno bolje funkcioniram, no trebalo mi je puno posla da dođem do ovoga. Treba puno rada da promijeniš nešto na sebi, svoje navike, a upravo se o tome radi u mom filmu – mijenjanju navika –  zaključila je Lopez, koju mnogi smatraju seks-bombom.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...