Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Tajson tvrdi da je uhvatio suprugu s Bredom Pitom

Majk Tajson (Mike Tyson, 57) tvrdi da je svoju bivšu ženu Robin Givens, s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u krevetu s glumcem  Bredom Pitom (Brad Pitt). To je napisao u svojim memoarima "Undisputed Truth" iz 2013., što je Givens negirala. Slučaj se dogodio u vrijeme kad je boksaer vodio brakorazvodnu parnicu s Robin. Dan kada je Tajson trebao potpisati papire za razvod od Robin, predomislio se i otišao do nje kako bi je posljednji put posjetio. Parkirao je auto ispred njene kuće i vidio je u autu s Bredom, a kasnije ih je zatekao zajedno u spavaćoj sobi, piše Index. hr. Majk tvrdi da ga je glumac molio: "Stari, nemoj me udariti, nemoj me udariti." U emisiji "In Depth s Grahamom Bensingerom", Tajson je rekao da je bio jako ljut na Pita. Givens je sve to negirala. Naslovna fotografija: Instagram

Majk Tajson (Mike Tyson, 57) tvrdi da je svoju bivšu ženu Robin Givens, s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u krevetu s glumcem  Bredom Pitom (Brad Pitt). To je napisao u svojim memoarima “Undisputed Truth” iz 2013., što je Givens negirala. Slučaj se dogodio u vrijeme kad je boksaer vodio brakorazvodnu parnicu s Robin.

Dan kada je Tajson trebao potpisati papire za razvod od Robin, predomislio se i otišao do nje kako bi je posljednji put posjetio. Parkirao je auto ispred njene kuće i vidio je u autu s Bredom, a kasnije ih je zatekao zajedno u spavaćoj sobi, piše Index. hr.

Majk tvrdi da ga je glumac molio: “Stari, nemoj me udariti, nemoj me udariti.”

  • Trebali ste mu vidjeti izraz lica kad me ugledao. Izgledao je kao da živi posljednje trenutke u svom životu. Čini mi se da je bio malo napušen – napisao je bokser. 

U emisiji “In Depth s Grahamom Bensingerom”, Tajson je rekao da je bio jako ljut na Pita.

  • Trebao sam se razvesti, ali svaki dan sam odlazio do njene kuće kako bi vodili ljubav. Bred Pit je taj dan stigao ranije.

Givens je sve to negirala.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...