Sarajevo
21

Social Media

Light
Dark

Udovica Hjua Hefnera: Sve ima cijenu, morala sam spavati s 80-godišnjakom

Sedam godina nakon smrti osnivača “Playboya” Hjua Hefnera (Hugh), njegova udovica Kristal Hefner (Crystal) otkrila je kako joj je bilo u braku s njim. Uoči objavljivanja njenih memoara “Only Say Good Things: Surviving Playboy and Myself”, iskreno je progovorila o životu u Playboyevoj vili, a ono što je imala za reći nije bilo sjajno, piše Index.hr.

Sada 37-godišnjakinju su zamolili da ostane u Mansionu u oktobru 2008. godine, kada je imala 21 godinu, a s Hefnerom je započela vezu samo nekoliko mjeseci kasnije. No priznala je da, iako ga je voljela, nikad nije bila “zaljubljena” u njega.

Hefner ju je prvi put pitao da se uda za njega na Badnjak 2010. godine. Iako je Kristal isprva prihvatila prosidbu, raskinula je zaruke samo pet dana prije nego što se par trebao vjenčati u junu 2011. godine. Nakon kratkog pomirenja s bivšim, Kristal se naposljetku udala za Hjua 31. decembra 2012., postavši tako njegova treća supruga. Par je bio u braku do Hefnerove smrti 2017.

No, ona sada kaže da brak s njim nije bio “fantazija”.

  • Činilo se kao svijet uspjeha i fantazije, ali moraš spavati s 80-godišnjakom. Postoji cijena. Sve ima cijenu – izjavila je za People.

Kristal je rekla da ju je Hef napadao kad god bi joj se vidio prirodni smeđi izrast na kosi.

  • Morala sam se stalno farbati i to bi mi opeklo tjeme i imala bih plikove, ali iz nekog razloga, mislila sam da je sve to normalno i da je to potrebno kako bih bila lijepa u Hefovim očima.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...