Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Uhapšena po potjernici: Uzimala novac od stanara iako nema stanove

Policija u Beogradu uhapsila je I. L. (28) zbog sumnje da je sa još jednim osumnjičenim, za kojim je raspisana potraga, prevarila više građana uzimajući im novac za navodni zakup stanova koje ne posjeduje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Njih dvoje su, kako se sumnja, u proteklih mjesec i po dana postavljali oglase za izdavanje stanova i od potencijalnih zakupaca najprije tražili depozit, a nakon uplate novca sa njima prekidali komunikaciju. Sumnja se da su od uplata oštećenih građana ostvarili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više stotina hiljada dinara. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu za više krivičnih djela prevara, biti privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi Telegraf. Naslovna fotografija: Platforma X

Policija u Beogradu uhapsila je I. L. (28) zbog sumnje da je sa još jednim osumnjičenim, za kojim je raspisana potraga, prevarila više građana uzimajući im novac za navodni zakup stanova koje ne posjeduje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Njih dvoje su, kako se sumnja, u proteklih mjesec i po dana postavljali oglase za izdavanje stanova i od potencijalnih zakupaca najprije tražili depozit, a nakon uplate novca sa njima prekidali komunikaciju.

Sumnja se da su od uplata oštećenih građana ostvarili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više stotina hiljada dinara. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu za više krivičnih djela prevara, biti privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi Telegraf.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...