Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Večeras u “TV Ordinaciji”: dr. Amela Kadrić-Kadić savjetuje kako održavati oralnu higijenu tokom posta

U večerašnjoj TV Ordinaciji govorimo o oralnoj higijeni za vrijeme posta tokom mjeseca Ramazana. Vjernici se nastoje približiti Bogu i steći Njegovo zadovoljstvo, a u mjesecu Ramazanu za koje znamo da je blagoslovljeno vrijeme, posebno su mu predani i hrle na vrata Njegove milosti, svjesni da sva dobra djela koja čine u Ramazanu imaju dodatnu vrijednost. Stoga, mnogi pacijenti imaju strah od dolaska stomatologu jer ne znaju koje intervencije kvare post?! Doktorica Amela Kadrić Kadić doktorica stomatologije i specijalistica oralne hirurgije savjetuje kako i na koji način održavati oralnu higijenu tokom posta.. Naslovna fotografija: ALFA TV

U večerašnjoj TV Ordinaciji govorimo o oralnoj higijeni za vrijeme posta tokom mjeseca Ramazana. Vjernici se nastoje približiti Bogu i steći Njegovo zadovoljstvo, a u mjesecu Ramazanu za koje znamo da je blagoslovljeno vrijeme, posebno su mu predani i hrle na vrata Njegove milosti, svjesni da sva dobra djela koja čine u Ramazanu imaju dodatnu vrijednost.

FOTO: ALFA TV

Stoga, mnogi pacijenti imaju strah od dolaska stomatologu jer ne znaju koje intervencije kvare post?! Doktorica Amela Kadrić Kadić doktorica stomatologije i specijalistica oralne hirurgije savjetuje kako i na koji način održavati oralnu higijenu tokom posta..

Naslovna fotografija: ALFA TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...