Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

“Žena s najsavršenijim tijelom”: Suprug ne primjećuje moju težinu

Britanska manekenka Keli Bruk (Kelly Brook, 44), koju su više puta proglasili „ženom s najsavršenijim tijelom“, otkrila je da ima više samopouzdanja od kada je zakoračila u peto desetljeće, pa ona i suprug Džeremi Parisi (Jeremy) vode ljubav češće nego ikada prije. Istakla je da Džeremi voli njene obline. Keli već dvije decenije svake godine snima seksi kalendar, a otkrila je i koja je tajna njihove odlične prodaje. Također je otkrila da ne vježba pretjerano, ali da vodi brigu o liniji redovnim šetnjama i zdravom prehranom, prenosi Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Britanska manekenka Keli Bruk (Kelly Brook, 44), koju su više puta proglasili „ženom s najsavršenijim tijelom“, otkrila je da ima više samopouzdanja od kada je zakoračila u peto desetljeće, pa ona i suprug Džeremi Parisi (Jeremy) vode ljubav češće nego ikada prije.

  • Sretna sam u svom tijelu i samouvjerena te mislim da moj suprug ne primjećuje moju težinu ako ona varira… Ako se osjećaš dobro, strast samo još više raste – objasnila je Keli za „Daily Mail“.

Istakla je da Džeremi voli njene obline.

  • On je Italijan, naravno da voli veliku zadnjicu i grudi – kazala je.

Keli već dvije decenije svake godine snima seksi kalendar, a otkrila je i koja je tajna njihove odlične prodaje.

  • Ja nisam zvijezda „Love Islanda“! Ne želim biti prijetnja! Želim biti zdrava pin-up djevojka. Žene kupuju moj kalendar, a ne muškarci – ustvrdila je Keli.

Također je otkrila da ne vježba pretjerano, ali da vodi brigu o liniji redovnim šetnjama i zdravom prehranom, prenosi Avaz.

  • To je do stila života. Radije izađem u šetnju sa psom nego što sjedim pred televizorom – otkrila je. 

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...