Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Zimska idila kod Vijećnice: Indira pjeva samo za Sarajlije

Prvi Winter Fest održava se na platou preko puta Vijećnice u srcu Starog Grada, a cilj organizatora je da na jednom lokalitetu okupe veliki broj domaćih stranih izlagača hrane i pića, od nacionalnih preko internacionalnih delicija. Također, cilj im je da grad Sarajevo zasija u svom najljepšem svjetlu u decembarskim danima te privuče veliki broj građana, ali i turista. Festival nudi 12 dana odlične zabave, priliku za uživanaje u hladnim i toplim napicima te degustiranje raznih jela koja će vam pripremiti izlagači. Osim gastronomskih užitaka, posjetitelje očekuje i bogat muzički program te raznovrsne predstave i kreativne radionice, posebno osmisljene za najmlađe. Svečano otvorenje Winter Festa zakazano je za večeras, 23. decembar, a isti će biti dodatno obogaćen nastupom popularne Indire Forze, pružajući festivalu još više sjaja i čineći početak događaja nezaboravnim. Pored Indire, na Winter Festu nastupit će još Mirza Pandur, Frenkie, Adi Šoše, S.A.R.S., Tarik Mulaomerović i drugi, piše Express. Naslovna fotografija: Instagram

Prvi Winter Fest održava se na platou preko puta Vijećnice u srcu Starog Grada, a cilj organizatora je da na jednom lokalitetu okupe veliki broj domaćih stranih izlagača hrane i pića, od nacionalnih preko internacionalnih delicija.

Također, cilj im je da grad Sarajevo zasija u svom najljepšem svjetlu u decembarskim danima te privuče veliki broj građana, ali i turista.

Festival nudi 12 dana odlične zabave, priliku za uživanaje u hladnim i toplim napicima te degustiranje raznih jela koja će vam pripremiti izlagači.

Osim gastronomskih užitaka, posjetitelje očekuje i bogat muzički program te raznovrsne predstave i kreativne radionice, posebno osmisljene za najmlađe. Svečano otvorenje Winter Festa zakazano je za večeras, 23. decembar, a isti će biti dodatno obogaćen nastupom popularne Indire Forze, pružajući festivalu još više sjaja i čineći početak događaja nezaboravnim.

Pored Indire, na Winter Festu nastupit će još Mirza Pandur, Frenkie, Adi Šoše, S.A.R.S., Tarik Mulaomerović i drugi, piše Express.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...