Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

“Zmajevo gnijezdo” spremno za veliku utakmicu

Stadion Bilino polje u Zenici spremno dočekuje polufinale baraža za Evropsko prvenstvo koje će fudbalska reprezentacija BiH večeras igrati protiv Ukrajine. Izvršeno je posljednje dotjerivanje travnjaka i sve je spremno za izlazak igrača pred utakmicu koja počinje u 20:45 sati. Karte za ovu utakmicu su odavno rasprodate i očekuje se da će bh. fudbaleri imati ogromnu podršku iz "Zmajevog gnijezda". Uslovi su idealni za utakmicu, sve je spremno za još jedan veliki susret, piše Avaz. Podsjetimo, utakmica Bosna i Hercegovina - Ukrajina igra se s početkom od 20:45 sati uz direktan TV prijenos na BHT 1. Naslovna fotografija: N. Šaljić

Stadion Bilino polje u Zenici spremno dočekuje polufinale baraža za Evropsko prvenstvo koje će fudbalska reprezentacija BiH večeras igrati protiv Ukrajine.

Izvršeno je posljednje dotjerivanje travnjaka i sve je spremno za izlazak igrača pred utakmicu koja počinje u 20:45 sati.

Karte za ovu utakmicu su odavno rasprodate i očekuje se da će bh. fudbaleri imati ogromnu podršku iz “Zmajevog gnijezda”.

Uslovi su idealni za utakmicu, sve je spremno za još jedan veliki susret, piše Avaz.

Podsjetimo, utakmica Bosna i Hercegovina – Ukrajina igra se s početkom od 20:45 sati uz direktan TV prijenos na BHT 1.

Naslovna fotografija: N. Šaljić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...