Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Ado Gegaj u velikom problemu: Voda curila na sve strane mjesec dana

Tek što je prošlog ljeta uredio i sredio kuću kako i sam kaže "tip top", poznati bh. pjevač Ado Gegaj susreo se s velikim problemom... Naime, u njegovoj tek sređenoj kući puklo je crijevo ispod sudopera koje je curilo i prskalo najmanje mjesec dana. Mjesec dana je voda curila i napravila ogromnu štetu, koju sada pokušava sanirati, ali ono što nije za pohvalu jesu komšije. Niko Adi nije javio da mu je kuća poplavila. Gegaj već 10 dana pokušava sanirati štetu, iznajmio je dvije mašine da izvuku vlagu iz kuće. Fotografije: Ado Gegaj

Tek što je prošlog ljeta uredio i sredio kuću kako i sam kaže “tip top”, poznati bh. pjevač Ado Gegaj susreo se s velikim problemom…

Naime, u njegovoj tek sređenoj kući puklo je crijevo ispod sudopera koje je curilo i prskalo najmanje mjesec dana.

  • Račun vode sam platio 120 KM, mjesec dana je voda curila i još sigurno ću trebati platiti… Ne ponovilo se i nek’ se na ovome završi, objasnio je Gegaj.

Mjesec dana je voda curila i napravila ogromnu štetu, koju sada pokušava sanirati, ali ono što nije za pohvalu jesu komšije. Niko Adi nije javio da mu je kuća poplavila.

  • Apsolutno niko, slučajno brat došao iz Njemačke i vidio voda izlazi na balkonska vrata, kazao je Gegaj.

Gegaj već 10 dana pokušava sanirati štetu, iznajmio je dvije mašine da izvuku vlagu iz kuće.

  • Sada sam ogranizovao sve, kamere ću postaviti, vodu u šahtu zatvoriti, osigurače struje isključiti da se ne daj Bože ne ponovi, poručio je pjevač.

Fotografije: Ado Gegaj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...