Sarajevo
24

Social Media

Light
Dark

OneLife Rally putuje ovaj put po Africi, jedini učesnik iz BiH Irfan Tepić

OneLife Rally vožnja safarija luksuznim automobilima u Africi: Jedini učesnik iz BiH sarajevski berber Irfan Tepić…

Dio ovog zanimljivog putujućeg karavana je i Irfan Tepić, majstor za šišanje, uređivanje i brijanje, te osnivač “Berber schoola”. Specijalno izdanje OneLife Rallyja ove godine održava se u Africi, i jedini učesnik iz Bosne i Hercegovine je Irfan Tepić, koji će zajedno u društvu s Nickom Papisom osnivačem OneLife Rallyja, punih sedam dana obilaziti nacionalne parkove, voziti safari luksuznim automobilima, družiti se i imati nezaboravno iskustvo sa afričkog kontinenta. 

Irfan Tepić u razgovoru za naš portal izrazio je oduševljenje samim odzivom na public event gdje ih je dočekalo oko 100 hiljada ljudi. Ovo je prvi put u historiji da će safari vožnju neko voziti u luksuznim automobilima.

Fascinantno je i to da su ti automobili prebačeni avionom i brodom. Radi se o luksuznim linijama auta Lamborghini, Ferrari, Porsche. Pored raznih iskustava koje ovo putovanje donosi, Irfan ističe jedno posebno koje se dogodilo tokom ručka gdje im se pridružio i lav. Kako to već biva, u životu se dogode neplanirane stvari pa tako i ova, koja je srećom prošla najboljem redu a ekipa ima fenomenalne uspomene iz Afrike.

Fotografije: Irfan Tepić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...