Sarajevo
12

Social Media

Light
Dark

Adriatic Metals ugostio 30 studenata sa IUS

Kompanija Adriatic Metals ugostila je sjajnu grupu od 30 studenata sa IUS i njihove profesore. Tim povodom, predstavili su postrojenje za preradu rude, laboratoriju i upoznali ih sa osnovama rudarske industrije, s posebnim naglaskom na procese prerade rude. Stručnjaci iz odjela održivosti su demonstrirali primjere okolišnog i zelenog inženjeringa koje je kompanija Adriatic Metals integerisala u svoje poslovanje. Naslovna fotografija: Adriatic Metals

Kompanija Adriatic Metals ugostila je sjajnu grupu od 30 studenata sa IUS i njihove profesore.

Tim povodom, predstavili su postrojenje za preradu rude, laboratoriju i upoznali ih sa osnovama rudarske industrije, s posebnim naglaskom na procese prerade rude. Stručnjaci iz odjela održivosti su demonstrirali primjere okolišnog i zelenog inženjeringa koje je kompanija Adriatic Metals integerisala u svoje poslovanje.

FOTO: ADRIATIC METALS
  • Posjete našim postrojenjima pruža im neprocjenjivo iskustvo, dok će pripravnički staž pružiti priliku za rad s našim stručnjacima i tehnologijama, razvijajući njihove praktične vještine na stvarnim primjerima prakse. Zajedno koračamo ka održivijoj i prosperitetnijoj budućnosti – kazali su iz kompanije.

Naslovna fotografija: Adriatic Metals

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...