Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Alen Škoro se vratio u Sarajevo, evo koju će funkciju obavljati

Legendarni fudbaler Sarajeva Alen Škoro vratio se na Koševo, ali ovaj put u nešto drugačijoj funkciji.  Napadač koji je vatrene pristalice bordo tima uveselio nebrojeno mnogo puta, sada će raditi kao rukovoditelj skautinga i regrutacije Akademije FK Sarajevo.  Podsjećamo, Škoro je prošao akademiju Sarajeva, a čak u tri navrata je nosio bordo dres (1998-2000, 2002-2004, 2009-10). Također, nastupao je za ljubljansku Olimpiju, Olimpik Marsej, Rijeku i Kvertararo. Naslovna fotografija: FK Sarajevo

Legendarni fudbaler Sarajeva Alen Škoro vratio se na Koševo, ali ovaj put u nešto drugačijoj funkciji. 

Napadač koji je vatrene pristalice bordo tima uveselio nebrojeno mnogo puta, sada će raditi kao rukovoditelj skautinga i regrutacije Akademije FK Sarajevo. 

  • FK Sarajevo izražava veliko zadovoljstvo što će Alen Škoro, koji je i sam kao bivši izdanak naše akademije izgradio veliku profesionalnu karijeru sa bordo klubom i brojnim drugim klubovima u inostranstvu, svoje znanje i iskustvo staviti u službu naše Akademije. Alene – dobro došao kući i sretno – navodi se u saopćenju kluba s Koševa. 

Podsjećamo, Škoro je prošao akademiju Sarajeva, a čak u tri navrata je nosio bordo dres (1998-2000, 2002-2004, 2009-10). Također, nastupao je za ljubljansku Olimpiju, Olimpik Marsej, Rijeku i Kvertararo.

Naslovna fotografija: FK Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...