Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Konstrakta: Dok se Baby Lasagna baca po sceni i dere, ja nepomično sjedim na mjestu i šapućem

Srbijanska pjevačica Konstrakta se oglasila nakon što  je javnost počela uspoređivati s ovogodišnjim hrvatskim predstavnikom na Eurosongu Baby Lasagnom. Konstrakta je pjevala na koncertu u Euro clubu u Malmeu na kojem su osim nje nastupile i Bojana Stamenov (pjevačica koja je Srbiju zastupala na Eurosongu 2015. godine sa skladbom "Beauty Never Lies"), Sanja Vučić (koja je kao članica grupe Hurricane za Srbiju nastupala 2021. godine s pjesmom "Loco loco", dok je 2016. godine na Eurosongu pjevala Shelter), teTatiana Cameron Tajči, koja se na koncertu pojavila u lila haljinici, istoj onoj što ju je nosila 1990. godine dok je na Eurosongu u Zagrebu pjevala "Hajde da ludujemo". Naslovna fotografija: Instagram

Srbijanska pjevačica Konstrakta se oglasila nakon što  je javnost počela uspoređivati s ovogodišnjim hrvatskim predstavnikom na Eurosongu Baby Lasagnom.

  • Pitali su me mnogi ljudi jesam li svjesna koliko smo Baby Lasagna i ja slični. Iskreno, nisam, jer mislim da njegujemo sasvim drugačiji stil: dok se on baca po sceni i dere, ja nepomično sjedim na mjestu i šapućem.

Konstrakta je pjevala na koncertu u Euro clubu u Malmeu na kojem su osim nje nastupile i Bojana Stamenov (pjevačica koja je Srbiju zastupala na Eurosongu 2015. godine sa skladbom “Beauty Never Lies”), Sanja Vučić (koja je kao članica grupe Hurricane za Srbiju nastupala 2021. godine s pjesmom “Loco loco”, dok je 2016. godine na Eurosongu pjevala Shelter), teTatiana Cameron Tajči, koja se na koncertu pojavila u lila haljinici, istoj onoj što ju je nosila 1990. godine dok je na Eurosongu u Zagrebu pjevala “Hajde da ludujemo”.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...