Ashburn
31

Social Media

Light
Dark

Brena na ivici suza zbog sinova: Pjevačica priznala da je sve više usamljena

Lepa Brena se prisjetila kako je nekada u ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila ispunjena djecom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera. To je tužno Potom se sjetila nestašluka svojih sinova pred jednu Novu godinu usred zime. Divan balans Brena je iz svog dugogodišnjeg bračnog iskustva, dala savjet i Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu. Naslovna fotografija: Instagram

Lepa Brena se prisjetila kako je nekada u ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila ispunjena djecom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera.

To je tužno

  • Kad vam djeca odu iz kuće i onda živite u tim nekim velikim kućama, gdje prolazite pored vrata gdje su nekad živjela vaša djeca, to je tužno. Pogotovo ovaj mjesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gdje se kuhalo i spremalo svaki dan, gdje je bilo puno snijega, gdje se kitila kuća… Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utjehu u biznisu i koncertima – priznala je pjevačica.

Potom se sjetila nestašluka svojih sinova pred jednu Novu godinu usred zime.

  • Bio je snijeg i puno paketića, kao i drugova naše djece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu s džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila. A kad sam poslije vidjela koliko je to njima bilo smiješno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: “Što da ne?” Nekada čovjek sebi treba da da oduška – prisjetila se pjevačica.

Divan balans

Brena je iz svog dugogodišnjeg bračnog iskustva, dala savjet i Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu.

  • Za Filipa i Aleksandru imam savjet da uopšte ne obraćaju pažnju šta se piše. Veoma je važno da ne povjerujete u sve te hvalospjeve o sebi. Mi smo zvijezde samo nekoliko sati na toj sceni, a taj privatni život treba organizovati da imate jedan divan balans između tog vašeg profesionalnog i vašeg privatnog života – rekla je pjevačica, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...