Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Cameron Diaz i Benji Madden dobili drugo dijete

Holivudska glumica Kameron Dijaz (Cameron Diaz, 51) i njen suprug muzičar Bendži Mejden (Benji Madden, 45) dobili su drugo dijete, sina koga su nazvali Kardinal (Cardinal). Par je kćerku Rediks dobio 2019. godine. Dijaz i Mejden vjenčali su se nakon osam mjeseci zabavljanja 2015. godine. Ona bi poslije duže pauze trebala da se pojavi u komediji na Netfliksu "Povratak u akciju", prenosi Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Holivudska glumica Kameron Dijaz (Cameron Diaz, 51) i njen suprug muzičar Bendži Mejden (Benji Madden, 45) dobili su drugo dijete, sina koga su nazvali Kardinal (Cardinal). Par je kćerku Rediks dobio 2019. godine.

  • Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo da objavimo rođenje našeg sina, Kardinala Madena. On je sjajan i svi smo tako sretni što je ovdje! Zbog sigurnosti i privatnosti nećemo postavljati nijednu sliku – ali on je zaista sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno – napisala je glumica u objavi na Instagramu.

Dijaz i Mejden vjenčali su se nakon osam mjeseci zabavljanja 2015. godine. Ona bi poslije duže pauze trebala da se pojavi u komediji na Netfliksu “Povratak u akciju”, prenosi Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...