Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Muzaferija nakon sezone iz snova: Sretna sam, ovo je vrlo bitno za nastavak karijere

Najuspješnjija bh. skijašica Elvedina Muzaferija završila je svoje histroijske nastupe u fiinalima Svjetskog kupa u disciplinama superveleslaloma i spusta. Visočanka je u superveleslalomu morala odustati nakon pada, a u spustu je zauzela 16. mjesto, te je tako kompletirala najbolju sezonu u karijeri, piše Avaz. Naslovna fotografija: Facebook

Najuspješnjija bh. skijašica Elvedina Muzaferija završila je svoje histroijske nastupe u fiinalima Svjetskog kupa u disciplinama superveleslaloma i spusta. Visočanka je u superveleslalomu morala odustati nakon pada, a u spustu je zauzela 16. mjesto, te je tako kompletirala najbolju sezonu u karijeri, piše Avaz.

  • Ko je pratio utrku vidio je da sam imala jako dobru brzinu jučer. Prije ispadanja sam bila najbrža i sa velikom prednošću, ali nažalost nisam uspjela završiti. Danas sam startala isto jako dobro, prva dva prolaza pogotovo. Danas je trebalo i sreće sa vremenom. Vjetar je mnogo puhao. Prije broja 19 su došli oblaci, tako da vidljivost nije bilo ni blizu kao do tada. Ali sretna sam da sam uopšte došla do ovog finala u Salbahu. Upoznala sam stazu za Svjetsko prvenstvo naredne godine. Mislim da je ovo jako dobra sezona za nastavak moje karijere – poručila je Muzaferija.

Naslovna fotografija: Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...