Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Dara Bubamara zamjerila Harisu Džinoviću: “Budi dostojanstven…”

Razvod Meline i Harisa Džinovića, iako se činilo da bi mogao mirno da prođe, dobio je novi obrat nakon skandala koji se desio u vili na Senjaku, ali i izjava koje je pjevač davao. Očekivano, njihove kolege su imale mišljenje o svemu, a to je slučaj i s Darom Bubamarom. Ona je zamjerila kolegi što iznosi detalje njihovog privatnog života, jer smatra da treba ostati dostojanstven, piše 24sedam.rs. Podsjetimo, Melina je, prema Harisovim riječima, prije dvije večeri došla u vilu na Senjaku, gdje su nekada zajedno živjeli, a gdje je on sada ostao s djecom. On joj je tražio da izađe iz kuće, što je ona odbijala, pa je na kraju, uz konsultaciju s advokatom, pozvao policiju, piše Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Razvod Meline i Harisa Džinovića, iako se činilo da bi mogao mirno da prođe, dobio je novi obrat nakon skandala koji se desio u vili na Senjaku, ali i izjava koje je pjevač davao.

Očekivano, njihove kolege su imale mišljenje o svemu, a to je slučaj i s Darom Bubamarom.

Ona je zamjerila kolegi što iznosi detalje njihovog privatnog života, jer smatra da treba ostati dostojanstven, piše 24sedam.rs.

  • Što se tiče Harisa, šta treba, da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven. Ne zamjeram nikome, jer smo svi drugačiji. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome. Samo neka smo živi i zdravi… Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najljepše bilo kada sam živjela s mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata – rekla je Dara Bubamara.

Podsjetimo, Melina je, prema Harisovim riječima, prije dvije večeri došla u vilu na Senjaku, gdje su nekada zajedno živjeli, a gdje je on sada ostao s djecom.

On joj je tražio da izađe iz kuće, što je ona odbijala, pa je na kraju, uz konsultaciju s advokatom, pozvao policiju, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...