Ashburn
70

Social Media

Light
Dark

Darko Lazić otkrio najveću estradnu tajnu: “Neka se kolege slobodno uvrijede”

Nakon trijumfa u najgledanijem muzičkom šouu „Zvezde Granda“ Darko Lazić stekao je nevjerovatnu slavu i popularnost, za koje često kaže, da su mu se obile o glavu. Ipak, malo je onih koji poput Lazića otvoreno govore o svojim greškama. Iako za sebe smatra da je dobar čovjek, Lazić ne krije da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu, piše Express. Naslovna fotografija: Instagram

Nakon trijumfa u najgledanijem muzičkom šouu „Zvezde Granda“ Darko Lazić stekao je nevjerovatnu slavu i popularnost, za koje često kaže, da su mu se obile o glavu.

Ipak, malo je onih koji poput Lazića otvoreno govore o svojim greškama.

  • Svakako da me je popularnost ponijela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrijede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponijele taj laže! Nekog ponese, pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje – priznao je Darko koji tvrdi da je morao da se „spusti na zemlju“.

Iako za sebe smatra da je dobar čovjek, Lazić ne krije da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu, piše Express.

FOTO: INSTAGRAM
  • Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumijem, sa kojom mogu da šutim i prije svijega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo griješimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prešutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar- istakao je pjevač.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...