Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Vrijeme je za zimske gume: AC BLOK nudi besplatnu montažu, pregled i 3D optiku trapa

Zimske gume su specijalno dizajnirane i prilagođene zimskim uslovima vožnje. Ove gume su mekše, i kada je na putevima prisutna poledica ili snijeg lakše prijanjaju na podlogu i omogućuju lakše i brže zaustavljanje vozila prilikom kočenja. AC Blok Peugeot, kao jedini ovlašteni Peugeot servis u Sarajevu, prilikom kupovine novih guma pruža mnogo više od besplatne montaže i balansiranja... Ovoga puta AC BLOK nudi besplatan pregled važnih komponenti vozila, uključujući rashladnu tečnost, brisače, kočioni sistem i akumulator! Pored toga, na snazi je posebna ponuda - 3D optika trapa po povoljnoj cijeni kada kupite nove gume za teretna vozila od 30KM i 40KM. Zaštitite svoje vozilo i sebe novim gumama, a istovremeno osigurajte da su sve druge ključne komponente u najboljem stanju. Posjetite ih na adresi Džemala Bijedića 253 u Sarajevu, a termin možete zakazati putem e-mail adrese [email protected] ili na broj telefona +387 33 282 004 Naslovna fotografija: Facebook AC Blok

Zimske gume su specijalno dizajnirane i prilagođene zimskim uslovima vožnje. Ove gume su mekše, i kada je na putevima prisutna poledica ili snijeg lakše prijanjaju na podlogu i omogućuju lakše i brže zaustavljanje vozila prilikom kočenja.

AC Blok Peugeot, kao jedini ovlašteni Peugeot servis u Sarajevu, prilikom kupovine novih guma pruža mnogo više od besplatne montaže i balansiranja… Ovoga puta AC BLOK nudi besplatan pregled važnih komponenti vozila, uključujući rashladnu tečnost, brisače, kočioni sistem i akumulator!

Pored toga, na snazi je posebna ponuda – 3D optika trapa po povoljnoj cijeni kada kupite nove gume za teretna vozila od 30KM i 40KM.

Zaštitite svoje vozilo i sebe novim gumama, a istovremeno osigurajte da su sve druge ključne komponente u najboljem stanju.

Posjetite ih na adresi Džemala Bijedića 253 u Sarajevu, a termin možete zakazati putem e-mail adrese [email protected] ili na broj telefona +387 33 282 004

Naslovna fotografija: Facebook AC Blok

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...