Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Đuro se s ekipom priprema za novogodišnji doček ispred Vječne vatre

Svi iščekuju ponoć, da pozdrave Staru godinu i objeručke dočekaju Novu. Sarajevo se danima priprema za proslavu, a Sarajlije i goste glavnog grada BiH u 2024. godinu uvest će četiri benda ispred Vječne vatre, koji će realizirati "Sarajevsku priču". Nastupit će "Crvena jabuka", "Bombaj štampa", "Zabranjeno pušenje" i Laka dok će publiku zabavljati i glumac Zenit Đozić, član kultnih "Nadrealista". Prijestolnica BiH vrvi turistima nekoliko sati uoči zvaničnog početka javnog dočeka Nove godine. Oni koji su danas šetali Titovom ulicom, mogli su čuti i grupu "Bombaj štampa", na čelu Brankom Đurićem Đurom, koja je izvodila svoju generalnu probu, piše Avaz. Naslovna fotografija: Avaz

Svi iščekuju ponoć, da pozdrave Staru godinu i objeručke dočekaju Novu.

Sarajevo se danima priprema za proslavu, a Sarajlije i goste glavnog grada BiH u 2024. godinu uvest će četiri benda ispred Vječne vatre, koji će realizirati “Sarajevsku priču”.

Nastupit će “Crvena jabuka”, “Bombaj štampa”, “Zabranjeno pušenje” i Laka dok će publiku zabavljati i glumac Zenit Đozić, član kultnih “Nadrealista”.

Foto: avaz

Prijestolnica BiH vrvi turistima nekoliko sati uoči zvaničnog početka javnog dočeka Nove godine. Oni koji su danas šetali Titovom ulicom, mogli su čuti i grupu “Bombaj štampa”, na čelu Brankom Đurićem Đurom, koja je izvodila svoju generalnu probu, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Avaz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...