Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Džeko oduševio tursku javnost: Premiju podijelio uposlenicima kluba

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH i turskog Fenerbahčea Edin Džeko je napravio potez vrijedan hvale, a kojim je i zaradio dodatne simpatije turske javnosti. Kako pišu turski mediji, Džeko se pred utakmicu protiv Galatasaraja u turskom Superkupu, koja se igra u saudijskom Rijadu, odlučio da mu premija nije potrebna i poručio da njegov dio podijele uposlenicima kluba.  Podsjetimo, utakmica Fenerbahčea i Galatasaraja je na programu u petak od 18:45 sati. Džeko je ove sezone odigrao za Fener ukupno 22 utakmice u kojima je upisao 16 golova i sedam asistencija. Naslovna fotografija: Instagram

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH i turskog Fenerbahčea Edin Džeko je napravio potez vrijedan hvale, a kojim je i zaradio dodatne simpatije turske javnosti.

Kako pišu turski mediji, Džeko se pred utakmicu protiv Galatasaraja u turskom Superkupu, koja se igra u saudijskom Rijadu, odlučio da mu premija nije potrebna i poručio da njegov dio podijele uposlenicima kluba. 

  • Već dobivamo plaću od kluba kako bismo igrali i pobjeđivali. Ne treba nam premija da pobijedimo Galatasaray. Podijelite moj dio uposlenicima kluba, neka u novu godinu uđu sretni sa svojim porodicama – kazao je Džeko.

Podsjetimo, utakmica Fenerbahčea i Galatasaraja je na programu u petak od 18:45 sati. Džeko je ove sezone odigrao za Fener ukupno 22 utakmice u kojima je upisao 16 golova i sedam asistencija.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...